Waarom moeilijk doen als het samen kan?

Loesje

Teamontwikkeling

Werken jullie langs elkaar heen? Is het team los zand?

Investeer in het team met Hart aan het Werk:

  • Effectievere samenwerking, communicatie en besluitvorming
  • In korte tijd echte persoonlijke verbinding
  • Met positieve energie

Een onderstroomsessie. Als jullie regelmatig aandacht besteden aan hoe het met jullie gaat, wordt iedereen gezien en gehoord. Dat vergroot het werkplezier en de waardering. Het zorgt ook dat je samen bij kan sturen. Ik kom een keertje, en het beste elk kwartaal voor het onderhoud van de zachte kant van de samenwerking.

Een teamdag. Vaak doen teams jaarlijks samen iets gezelligs en inhoudelijks. Ik verzorg in samenspraak het inhoudelijke deel.

Verandering in een organisatie heeft altijd ook betrekking op gedrag en houding. Te vaak pakken we dat verkeerd aan: uitrollen, top-down.  Kies de aanpak van Hart aan het Werk voor organisatie-ontwikkeling door gangmakers te versterken die het vuurtje brandend houden in de organisatie.

In algemene zin zijn de resultaten van de teamontwikkeling door Hart aan het Werk: mensen zetten nieuwe stappen richting een gezamenlijke ambitie, voelen zich gehoord, luisteren beter naar elkaar, helpen elkaar, signaleren knelpunten en komen met frisse oplossingen.
Zij gaan intrinsiek gemotiveerd bijdragen aan het team.

Gesprek van hart tot hart

Ik heb energie gekregen van de teambijeenkomst, omdat er ruimte was voor  de zorgen over het team en we ook hebben geïnvesteerd in de onderlinge band. Ik heb Daphne's rustige en aandachtige aanwezigheid als een uitnodiging ervaren om dit samen aan te gaan. 

SPV

over teambegeleiding
favicon

Na de teambegeleiding zijn we nu zelf productiever bezig om er samen, in welke vorm dan ook, uit te komen.

Psychiater

Over de teamontwikkeling
favicon

De focus is weer terug in onze groep. Daarin is niet alleen de toegepaste methode – de Jump Movement – belangrijk, maar misschien nog wel veel meer de wijze waarop Daphne dit deskundig, enthousiast en integer leidt. Dat levert concrete resultaten op. Je wordt als team naar een hoger plan getrokken. 

Mirjam van Schoonhoven

voorzitter Leiderschapsteam

Bekijk ook:

Hartritueel

Wil je aandacht geven aan een betekenisvol moment voor jezelf of je team? Wil je iets loslaten, ruimte maken voor een nieuw begin?

Hartcoherentie

Wil je letterlijk met je hart werken? Wil je de fysieke, emotionele en mentale voordelen genieten van hartcoherent zijn?

Tijd voor reflectie & inspiratie

Wil je tijd om op adem te komen? Inspiratie? Wil je geaccrediteerde intervisie of supervisie?